Nudimo više vrsta tečajeva i edukacija za menadžere i zaposlenike, kao i suvremeni pristup u strateškom planiranju i donošenju odluka za velike sisteme: Scenario planning.

POSLOVANJE
Facebook
LinkedIn

Konzultantske usluge

Konzultantske usluge

Konzultantske usluge za uspješno poslovanje imaju za cilj pružiti klijentima podršku i ono znanje uz pomoć kojeg će unutar svojeg poduzeća ili organizacije kreirati uvjete za organizacijski razvoj te razvoj ljudskih resursa i strateškog planiranja. Ovo se prvenstveno odnosi na poboljšanje vještina komuniciranja i ophođenja s klijentima, poslovnim suradnicima i kolegama. Načini kako razgovaramo konstituiraju naše organizacije.

Edukacije

Edukacije

U svojoj ponudi imamo tečajeve i edukacije slijedećeg sadržaja za menadžere i zaposlenike:

• tečajeve i treninge za razvoj komunikacijskih vještina koji počivaju na razvoju komunikacijskih i ostalih vještina potrebnih za razvoj i poboljšanje organizacijskih sposobnosti

• treninzi asertivnog ponašanja i komuniciranja

• trening razvoja kooperativnosti bazira se na najnovijim znanstvenim dostignućima o poticanju i izgrađivanju ponašanja koje omogućuje suradnju, pa čak i u uvjetima da s druge strane imamo sugovornika koji ne surađuje

• trening kontrole situacije u svakodnevnim i u potencijalno stresnim situacijama

• tečajevi osobnog razvoja za postavljanje novih vizija osobnog rasta i razvoja, te poticanje na iznalaženje novih i kreativnih načina reagiranja u novonastalim situacijama

• team building radionice u skladu sa specifičnim zahtjevima klijenata

Scenario planning

Scenario planning

Nudimo i edukaciju za procese strateškog planiranja u svrhu identifikacije mogućih smjerova razvoja organizacije te definiranja plana akcije primjenom metodologije Scenario planning.
Metodologija Scenario planning predstavlja izuzetno vrijedan alat za suočavanje i prihvaćanje kompleksnosti koju je nemoguće izbjeći, a da pri tom ne dovodi do njene redukcije. Temeljena na paradigmi da budućnost nije stabilna, izrada scenarija se ne bazira na vjerojatnosti i točnosti prognoza već na kvalitativnom razmišljanju donosioca odluka i menadžera. To je metoda koja omogućuje usavršavanje intuitivnog razmišljanja i znanja te povećava razumijevanje trenutnih promjena u okolini.

Metodologija izrade scenarija se definira kao discipliniran način razmišljanja o budućnosti, odnosno “alat za organizaciju percepcije različitih budućih zbivanja unutar kojih bi se mogle realizirati nečije odluke”. Ona omogućuje prihvaćanje različitih opcija budućnosti koje bi se mogle dogoditi te pripremu za te različite mogućnosti. Scenariji se razvijaju za pitanja kojima želimo pridodati novu dimenziju znanja ili o kojima želimo donijeti odluku.

Nudimo više vrsta tečajeva i edukacija za menadžere i zaposlenike, kao i suvremeni pristup u strateškom planiranju i donošenju odluka za velike sisteme: Scenario planning.